تجهیزات واحدهای نانوایی


انواع خمیرگیر در ظرفیت های  8، 15، 40، 60، 90، 120، 180 و 240 کیلوگرم خمیر















*** برای توضیحات بیشتر روی عنوان محصول کلیک نمایید .
 

گروه تولیدی و صنعتی زَفره توانایی ساخت انواع فرهای دوار با حرارت غیر مستقیم برای نان لواش، تافتون، بربری و سنگک را دارا می باشد.





*
 برای توضيحات بيشتر روی عنوان محصول کليک نماييد.

گروه تولیدی و صنعتی زَفره توانایی ساخت انواع فرهای دوار با حرارت مستقیم برای نان لواش، تافتون، بربری و سنگک را دارا می باشد.




*  برای توضيحات بيشتر روی عنوان محصول کليک نماييد

 

دستگاه مورد نظر تلفیقی از دستگاه چانه گیر و پهن کن می باشد که چانه گرفته شده را یک بار وردنه زده و کار را برای شاطر ساده می کند.







 

 

 

*  برای توضيحات بيشتر روی عنوان محصول کليک نماييد.

اين دستگاه جهت فرم دهی خمير به شکل نان (مستطيلی شکل) مورد استفاده بوده و بدون دخالت دست، خمير را در سه مرحله نازک کرده و سپس به طول دلخواه برش می دهد.











* برای توضيحات بيشتر روی عنوان محصول کليک نماييد.
 

اين دستگاه برای پهن کردن چانه خمير به فرم نان کاربرد دارد.





برای توضیحات بیشتر روی عنوان محصول کلیک کنید.

اين دستگاه جهت توزين و برش خمير نان در اندازه دلخواه و بدون دخالت دست مورد استفاده می باشد .




برای توضیحات بیشتر روی عنوان محصول کلیک کنید.

 

 

 

 

 

اين دستگاه جهت توزين و چانه گيري خمير نان بوده و ويژگي متمايز آن بیرون دادن خمير بصورت يکنواخت و کاملا گرد(دقيقاً مانند چانه ايي که با دست گرفته می شود) و عدم بريده بريده شدن خمير است.

 













*
 برای توضيحات و تصاویر بيشتر روی عنوان محصول کليک نماييد

                                             
[1]